ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του παιδιού!

 

ΝΕΑΝΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

Για παιδιά με άποψη!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Προσαρμογή διαστάσεων στο χώρο σας

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Προσαρμογή διαστάσεων στο χώρο σας

new logo
Προσφορές

Ανακαλύψτε μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από παιδικά έπιπλα που σχεδιάστηκαν για να εμπνεύσουν τη φαντασία και να προσφέρουν την απόλυτη άνεση και λειτουργικότητα.

Κάθε παιδί είναι μοναδικό, και το ίδιο ισχύει και για το δωμάτιο του. Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, προσφέρουμε προσωπικές συμβουλές και λύσεις για να βεβαιωθούμε ότι τα έπιπλα που επιλέγετε θα ταιριάζουν τέλεια στο δωμάτιο και στις ανάγκες του παιδιού σας.

  • Οικολογία
  • Παιχνίδι
  • Δημιουργικότητα
  • Ασφάλεια
  • Υλικά
  • Εξέλιξη

Ανακαλύψτε την τέλεια συλλογή από παιδικά έπιπλα για κορίτσια, σχεδιασμένα για να μετατρέψουν κάθε δωμάτιο σε έναν χώρο γεμάτο φαντασία, άνεση και στυλ. Είτε προτιμάτε κλασικά σχέδια ή μοντέρνες πινελιές, η συλλογή μας περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι σας, από ονειρεμένα κρεβάτια μέχρι πολυλειτουργικά γραφεία και χαρούμενες λύσεις αποθήκευσης.

  • Οικολογία
  • Παιχνίδι
  • Δημιουργικότητα
  • Ασφάλεια
  • Υλικά
  • Εξέλιξη

Με το EXELIXIMO τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ!

Δυνατότητα εξέλιξης από μονό σε υπερυψωμένο κρεβάτι, σε διάφορα ύψη που συνδυάζουν μοναδικό ύπνο, διασκέδαση και αποθήκευση, σε κουκέτες και σε υπερυψωμένες κατασκευές με χώρους εργασίας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΠΙΠΛΑ MONTESSORI

Shipping-free-delivery

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα παιδικά έπιπλα είναι ο πιο σημαντικός χώρος για τα παιδιά μας. Είναι ο χώρος όπου περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, παίζουν, διαβάζουν, μαθαίνουν και ονειρεύονται. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε έπιπλα που είναι ασφαλή, άνετα και λειτουργικά.

Το κρεβάτι είναι ο πιο σημαντικός χώρος για τα παιδιά μας. Είναι ο χώρος όπου ξεκουράζονται, ονειροπολούν και προετοιμάζονται για τη νέα μέρα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε ένα κρεβάτι που είναι άνετο, ασφαλές και κατάλληλο για την ηλικία τους.

Οι κουκέτες είναι μια οικονομική και πρακτική λύση για τα μικρά σπίτια. Προσφέρουν χώρο για δύο παιδιά, εξοικονομώντας χώρο στο δωμάτιο. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για παιδιά που θέλουν να μοιράζονται το δωμάτιο τους.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Οι καρέκλες είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε χώρο του σπιτιού. Είναι ο χώρος όπου χαλαρώνουμε, εργαζόμαστε, τρώμε και περνάμε χρόνο με τους αγαπημένους μας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε καρέκλες που είναι άνετες, εργονομικές και κατάλληλες για τις ανάγκες μας.

Οι συνθέσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε στυλ και προσωπικότητα σε ένα δωμάτιο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια ενιαία εμφάνιση ή να συνδυαστούν με διαφορετικά έπιπλα για να δημιουργήσουν ένα πιο ενδιαφέρον και μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα παιδικά φωτιστικά είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο δωμάτιο του παιδιού. Είναι απαραίτητα για να παρέχουν φως, αλλά μπορούν επίσης να  προσθέσουν ζεστασιά και προσωπικότητα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Shopping cart
Sign in

No account yet?